LEGO Star Wars 75274 Helma pilota stíhačky TIE

139.90 

ℹ️ Ceny v e-shope a na predajni sa môžu líšiť

📦 Odosielame do 24 – 48 hodín

🔄 Záruka: 24 mesiacov

🆕 Nový nerozbalený produkt

⚠️ NA ROZBALENÉ LEGO STAVEBNICE SA ZÁRUKA NEVZŤAHUJE

Nie je možné uplatniť odpočet DPH

Osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH)

Nie je na sklade

Kategórie: ,

Popis

Otestujte svoje staviteľské zručnosti a zaspomínajte si na klasické bojové scény z filmov Star Wars™ s týmto stavebnicovým modelom LEGO® Star Wars Prilba pilota stíhačky TIE (75274) na vystavenie! Nádherný nápad na darček pre dospelých znalcov sveta Star Wars a každého skúseného staviteľa LEGO stavebníc. Tento model nádherne odráža kultové tvary a detaily prilby pomocou LEGO kociek a grafických nálepiek.

Postavte a vystavte na obdiv
Táto zberateľská stavebnica prilby zo sveta Star Wars má podstavec s názvom a vystavená doma alebo v kancelárii určite zaujme zraky mnohých. Pozrite si tiež ďalšie novinky na máj 2020 – stavebnice na vystavenie zo série LEGO Star Wars: Prilba stormtroopera (75276), prilba Bobu Fetta (75277).

Galaxia zábavy!
Spoločnosť LEGO Group pretvára kultové vesmírne lode, vozidlá, miesta a postavy zo sveta filmov Star Wars už od roku 1999. LEGO Star Wars je jej najúspešnejšou edíciou s obrovským sortimentom stavebníc na hru a vystavenie, ktoré prinášajú radosť fanúšikom v každom veku.

  • Predveďte svoje špičkové staviteľské zručnosti a postavte túto elegantnú prilbu pilota stíhačky TIE (75274) zo sveta Star Wars™. Nádherný model na vystavenie poteší každého fanúšika. Jeho kúzlo sa skrýva v nádherných detailoch z LEGO® kociek.
  • Kultový dizajn prilby pilota stíhačky TIE sa tu zhmotňuje v LEGO® kockách doplnených grafickými nálepkami. Spolu tak oživujú spomienky na veľkolepé scény z filmov Star Wars™. Dopĺňa ich podstavec s názvom, vďaka ktorému stavebnicu možno vystaviť v štýle.
  • Táto LEGO® stavebnica je súčasťou zberateľskej série stavebných modelov na vystavenie zo sveta LEGO® Star Wars™. Pozrite si tiež Prilbu stormtroopera (75276), Prilbu Bobu Fetta (75277) a droida D-O (75278).
  • Táto 723-dielna stavebnica zo série Star Wars™ ponúka pohlcujúcu staviteľskú výzvu pre skúsených LEGO® staviteľov a predstavuje ten najlepší darček na narodeniny, Vianoce alebo inú príležitosť pre každého dospelého fanúšika sveta Star Wars.
  • Prilba pilota stíhačky TIE meria viac než 19 cm na výšku, 13 cm na šírku a 15 cm do hĺbky. Na vystavenie nepotrebuje veľa miesta, jej pôsobivé a autentické detaily však isto zaujmú každého, kto sa k nej priblíži.
  • Nie sú potrebné batérie! Táto zberateľská, hračkárska stavebnica LEGO® Star Wars™ Prilba pilota stíhačky TIE ponúka stavanie len z LEGO® kociek, pri ktorom zabudnete na každodenný stres. Takže vypnite a vychutnajte si tvorbu tohto nádherného kúsku na vystavenie.
  • Kupujete túto skvelú stavebnicu pre veľkého fanúšika série Star Wars™, ktorý je vo svete LEGO® stavebníc nováčik? Žiadny problém. Jej súčasťou je jednoduchý návod, takže stačí otvoriť škatuľu a bez obáv sa pustiť do stavania.
  • Prinášame bohatú paletu stavebníc série LEGO® Star Wars™, ktoré potešia fanúšikov v každom veku, či už sa chcú zahrať na scény z filmov, vymyslieť si vlastné veľkolepé príbehy, alebo len postaviť úžasné modely a predviesť ich svetu.