LEGO Star Wars 75305 Helma prieskumného vojaka

189.90 

ℹ️ Ceny v e-shope a na predajni sa môžu líšiť

📦 Odosielame do 24 – 48 hodín

🔄 Záruka: 24 mesiacov

🆕 Nový nerozbalený produkt

⚠️ NA ROZBALENÉ LEGO STAVEBNICE SA ZÁRUKA NEVZŤAHUJE

Na sklade

Katalógové číslo: #00003496 Kategórie: ,

Popis

Otestuj svoje staviteľské zručnosti a znova preži chvíle a epické scény z filmov Star Wars™ pri stavaní helmy prieskumného vojaka (75305). Táto prepracovaná LEGO® Star Wars stavebnica je zábavnou a tvorivou oddychovou činnosťou a každý detail helmy je krásne stvárnený pomocou LEGO kociek.

Stavaj a vystav na obdiv
Túto zberateľskú stavebnicu s motívom filmov Star Wars dopĺňa výstavný podstavec s ceduľkou, aby si si ju mohol vystaviť doma či v práci. Nenechaj si ujsť ani ďalšiu novinku mája 2021 – výstavný stavebnicový model helmy Dartha Vadera (75304) zo série LEGO Star Wars.

Galaxia darčekov
Táto prémiová stavebnica je súčasťou úžasnej kolekcie LEGO Star Wars stavebníc pre dospelých a je dokonalým darčekom pre teba, každého fanúšika ságy Star Wars, skúseného LEGO staviteľa či dospelákov, ktorí zbožňujú praktické a kreatívne výzvy.

  • Oddýchni si a otestuj svoje staviteľské zručnosti pri skladaní nádherne prepracovanej helmy prieskumného vojaka (75305) z LEGO® kociek z filmov Star Wars™.
  • Stavebnica pretvára výnimočný dizajn helmy prieskumného vojaka v LEGO® štýle a prebúdza tak spomienky na scény zo ságy Star Wars™.Dodáva sa aj s podstavcom s ceduľkou, ktorý tento štýlový výstavný kúsok skvele dopĺňa.
  • Táto prémiová stavebnica patrí do série zberateľských LEGO® Star Wars™ modelov heliem na vystavenie – nenechaj si ujsť novinku mája 2021, helmu Dartha Vadera (75304).
  • Táto 471-dielna stavebnica ponúka prepracovaný staviteľský zážitok a je tak skvelým darčekom na narodeniny, Vianoce alebo jednoducho prekvapenie pre fanúšika Star Wars™ ságy, skúseného LEGO® staviteľa alebo milovníka vlastnoručnej tvorby.
  • Tento stavebnicový model meria vyše 18 cm na výšku, 11 cm na šírku a 12 cm do hĺbky, takže nezaberá veľa miesta, no zaiste uchváti všetkých naokolo.
  • Chceš túto stavebnicu podarovať zberateľovi predmetov s motívom Star Wars™, ktorý je vo svete LEGO® začiatočníkom? Nemaj obavy. Súčasťou je podrobný návod, takže tento náročný model môže stavať naozaj s istotou.
  • Zberateľské stavebnice zo série LEGO® Star Wars™ sú navrhnuté pre dospelých staviteľov, ktorí zbožňujú filmy Star Wars a tvorivé projekty, akým si aj ty.