LEGO Star Wars 75277 Helma Boba Fett

209.90 

ℹ️ Ceny v e-shope a na predajni sa môžu líšiť

📦 Odosielame do 24 – 48 hodín

🔄 Záruka: 24 mesiacov

🆕 Nový nerozbalený produkt

⚠️ NA ROZBALENÉ LEGO STAVEBNICE SA ZÁRUKA NEVZŤAHUJE

Na sklade

Katalógové číslo: #00003495 Kategórie: ,

Popis

Postavte a vystavte na obdiv LEGO® klon jedného z najsmrtiacejších lovcov odmien v galaxii s týmto modelom Prilba Bobu Fetta (75277). Toto je skvelý nápad na darček z kolekcie LEGO Star Wars™ pre dospelých fanúšikov. Prináša náročnú výzvu pre skúsených staviteľov LEGO stavebníc a dobre známy tvar a autentické detaily prilby, ktorú sme parádne vytvorili pomocou LEGO kociek.

Stavebnica určená na vystavenie
Táto zberateľská LEGO stavebnica Bobu Fetta má stojan so štítkom s názvom, vďaka ktorému ju môžete vystaviť doma, v kancelárii alebo kdekoľvek v galaxii. Ak máte chuť na viac staviteľských výziev, pozrite si tieto ďalšie stavebnicové modely série LEGO Star Wars (novinka na marec 2020): Prilba stormtroopera (75276) .

Akcia zo sveta Star Wars pre všetkých!
Už od roku 1999 spoločnosť LEGO Group vytvára z kociek verzie legendárnych vesmírnych lodí, vozidiel, miest a postáv sveta Star Wars. LEGO Star Wars sa stala nesmierne úspešnou edíciou, ktorá ponúka širokú paletu stavebníc, ktoré nadchnú fanúšikov v každom veku. Pridajte sa k nim aj vy!

  • Vzdajte hold jednému z najobávanejších lovcov odmien vo svete Star Wars™ a otestujte svoje staviteľské zručnosti s LEGO® kockami pri stavaní tohto úžasného nezabudnuteľného modelu prilby Bobu Fetta (75277) na vystavenie.
  • Autentické detaily prilby Bobu Fetta sú nádherne prevedené do verzie z LEGO® kociek. Pri vystavení na stojane so štítkom s názvom tento model oživí spomienky na vzrušujúce scény z filmov Star Wars™.
  • Táto prilba Bobu Fetta je súčasťou zberateľskej série stavebných modelov na vystavenie LEGO® Star Wars™. Pozrite si tiež Prilbu stormtroopera (75276).
  • Táto 625-dielna Prilba Bobu Fetta z filmov Star Wars predstavuje ten najlepší darček na narodeniny, Vianoce alebo inú príležitosť pre dospelých fanúšikov sveta Star Wars™ a každého skúseného staviteľa LEGO® stavebníc a prináša stavebný projekt, ktorý skutočne preverí ich zručnosti.
  • Táto stavebnica LEGO® Star Wars™ Prilba Bobu Fetta meria viac než 18 cm na výšku, 11 cm na šírku a 11 cm do hĺbky. Vďaka tomu nezaberie veľa miesta, jej úžasné detaily však určite potešia každého fanúšika série Star Wars.
  • Táto cool stavebnica bez batérií pre tvorivých dospelých ponúka uvoľňujúci zážitok zo stavania, pri ktorom sa zbavíte stresu. Takže si doprajte voľno, nájdite svoj staviteľský sen a postavte fantastický stavebnicový model postavy z filmov Star Wars™ na vystavenie!
  • Uvažujete o kúpe tohto pamiatkového predmetu s motívom Bobu Fetta pre fanúšika filmov Star Wars™, ktorý zatiaľ ešte neskúsil LEGO® stavebnice? Bez obáv. Dodáva sa s jasným, podrobným návodom, takže sa obdarovaná osoba bude môcť pustiť do tejto zložitej staviteľskej výzvy so sebavedomím.
  • Stavebnice pre deti a dospelých fanúšikov zo série LEGO® Star Wars™ sú dokonalou voľbou na stavanie, vystavenie a tvorbu scén z klasických filmov ságy Star Wars, ako aj na tvorbu vlastných vzrušujúcich príbehov. Séria obsahuje niečo pre každého!